Echipa

Suntem bucuroși să te cunoaștem și entuziasmați să preluăm responsabilitatea unei tranzacții reușite.

 

              oooo.plus_70

Aleg să consider că fiecare casă poate deveni căminul unei familii și fiecare spațiu comercial poate reprezenta începutul unei povești de succes. Modul în care o casă devine "acasă" este în strânsă legătură cu experiență personală a fiecăruia cu spațiul respectiv.

Estate Network ofera o experienta exceptionala in achizitii si vanzari imobile si personal ma dedic acestei misiuni.

Cătălin Neniță
General Manager

LinkedIn | Facebook 

 

oooo.plus_91

Raluca este dedicată în totalitate clienților săi prin sprijinul suplimentar acordat pe partea de credite imobiliare si soluții financiare pentru achiziții imobiliare.

Raluca Mihalache
Real Estate Broker

LinkedIn | Facebook

 

  Andrei este cel mai neobosit dintre noi. Reuseste sa descopere imobile pentru cei mai pretentiosi clienti si se dedica intru totul acestora incat sa creeze o experienta placuta pentru toata lumea. Ne bucuram sa il avem coleg.

Andrei Tatomir
Real Estate Consultant

 

 

             oooo.plus_187 Vlad este o persoana de actiune. Reuseste sa finalizeze rapid tranzactiile imobiliare astfel incat fiecare client se dovedeste a fi multumit.  

Vlad Oprea
Real Estate Consultant

 

 

             oooo.plus_2

Bogdan are o vasta experienta in ceea ce priveste tranzactionarea si inchirierea spatiilor comerciale, industriale si a altor proprietati speciale. Inclina spre proprietatile imobiliare generatoare de afaceri si stabileste parteneriate pe termen mediu si lung.

Bogdan Rîpeanu
Real Estate Consultant

 

 

     oooo.plus_63 Suntem recunoscatori pentru Dan, ca parte al echipei noastre, pentru excelenta dovedita in intermedierea de achizitii imobiliare. Este dedicat fiecarei proprietati si se implica in fiecare tranzactie ca si cum ar fi o achizitie personala. 

Dan Oprea
Real Estate Consultant

 

 

               oooo.plus_144

Dragos imbina latura sa dinamica, tranzactionand imobile la un pret excelent, in ceea ce priveste raportul calitate-pret, cu latura sa pragmatica, asigurand servicii de calitate atat proprietarilor (timpul scurt de tranzactionare), cat si cumparatorilor (suport pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare).

Dragos Barbuceanu
Real Estate Consultant

 

Raluca Mihalache

Consultant creditare

+40 786.256.069

raluca@estatenetwork.ro

Cătălin Neniță

Consultant Investiții

0785021686

catalin@estatenetwork.ro